Welkom bij        

Gym de Leeuw!    

 

Bij onze sportschool bieden we een breed scala aan disciplines en trainingen voor zowel beginners als gevorderde vechtsporters.

 

Of je nu op zoek bent naar zelfverdediging, het verbeteren van je conditie, het vergroten van zelfvertrouwen of het trainen voor competitie,                  bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Ons ervaren team van instructeurs staat klaar om je te begeleiden op je reis naar persoonlijke groei en vaardigheid in de door jou gekozen vechtsport.                We geloven dat vechtsporten niet alleen fysiek uitdagend zijn, maar ook bijdragen aan mentale kracht en discipline.

 

Hoofdtrainer en oprichter,  Michel de Leeuw,                   deze  foto  is gemaakt na een Nationale MMA overwinning,  Gym de Leeuw V.S  Team"Golden Glory" laatstgenoemde is tegenwoordig bekend onder de naam Glory (Kickboxing). 

 

Waarom kiezen voor onze vechtsportschool?

 

Professionele  instructeurs!

 

Onze instructeurs hebben jarenlange praktijk ervaring en hebben zich bewezen in hun vakgebied. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om jou te helpen je doelen te bereiken.

 

  1. Diverse trainingsmogelijkheden: We bieden een verscheidenheid aan vechtsportdisciplines, zoals Kali , MMA, Boksen, Kickboksen (Muay Thai), jeugdtraining en meer. Of je nu geïnteresseerd bent in staande (gewapende) technieken, grondgevechten of beide, we hebben iets dat bij jou past.

  2. Veilige en ondersteunende omgeving: Onze vechtsportschool is een plek waar iedereen zich welkom en veilig voelt. We stimuleren een positieve sfeer en ondersteunen elkaar om te groeien als individu en als vechtsportgemeenschap.

  3. Flexibele lestijden: We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lesroosters aan, zodat je je training kunt aanpassen aan je dagelijkse schema. Ook behoort personal training tot de mogelijkheden.

  4. Sociale evenementen: Naast de reguliere lessen organiseren we ook sociale evenementen en seminars om onze gemeenschap samen te brengen en te versterken.

 

Of je nu een beginner bent die net begint met vechtsporten of een ervaren vechtsporter die zijn vaardigheden wil aanscherpen, we nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze organisatie. Kom langs voor een GRATIS proefles en ervaar zelf de voordelen van vechtsporttraining!

 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze vechtsportschool en hoe je kunt beginnen met trainen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap van toegewijde en enthousiaste vechtsporters.

 

Rating: 4.3275862068966 sterren
58 stemmen